Tibeti Terrier kennel "of Kari Tibetian Shine" - Srbija

A Tibeti Terrier egy állom kutya. Érzelmes, imádja az embereket és játékos. A hosszú szőrzetével nagyon attraktív. A Tibeti Terrierek olyanok mint a gyerekek, soha sem nőnek fel. Hatalmas nagy szívük van. Kennelünkben kiváló minőség található.

 

Welcome

  of Kari Tibetian Shine

English    Hungary    Serbian

          Tibeti Terrier - Tibetan Terrier

 Tibeti Terrir és a kisbaba

 Rólunk

 

  Tibeti Terrier-ről szól az èletem 2009 óta. Előtte még csak nem is halottam erről a fajtáról. Megláttam egy gyönyörű Tibeti Terriert, persze azonnal bele is szerettem.

Kutakodni kezdtem a fajta után, majd meg is vettem az első Tibeti Terrieremet, egy Lulúdhi nevű szukát Magyarországról a Rozsdás Halász kennelből. Kutyakiállítási rendezvényekre mentünk Lulúdhival, és szép eredményeket értünk el.

Itt indult el bennem az, hogy kutyázni szeretnék. Rövid idő elteltével ugyan attól a tenyèsztőtől megérkezett még egy kislány, Miu-Miu. Majd Csehországból Earl kanomat hoztam az of Darkness kennelből.

Imádja az egész családom ezeket a gyönyörű lényeket. Ők is az életünk része, vele együtt a szőr is. Aki ezt nem tudja elviselni, ne is jöjjön hozzánk. Nélkülük az életünk nagyon üres és unalmas volna. Nagyon vidámak, érzelmekkel teli, energikus és játékos társasági kutyák.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 18
Heti: 120
Havi: 407
Össz.: 20 826

Látogatottság növelés
Oldal: Tibeti Terrier
Tibeti Terrier kennel "of Kari Tibetian Shine" - Srbija - © 2008 - 2019 - tibetanterrier.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: terrierek betegségei - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »